perjantai 28. maaliskuuta 2014

076


Ylläoleva kuva on napattu tämänpäiväiseltä maastoretkeltä, jonne suunnitelmien mentyä mönkään lähdimme kahdestaan Goldin kanssa. Pahoittelut kuvan laadusta, en taas osaa oikein toimia yhteistyössä bloggerin kanssa.

Käytiin joenvartta pitkin Keravalla saakka, ja lennossa muutinkin suunnitelmat hieman vauhdikkaampaan maastoon. Saatiin mennä sitä tahtia mitä haluttiin itse, oli ihan mahtavaa pari kertaa laukassakin antaa ponin mennä niin lujaa kuin kintuista lähti. Pohja oli hyvä, eikä se ollut vielä kuivunut liian kovaksi. Pohja oli sopivan joustava mutta ei liian pehmeä, mahtavaa! Otettiin paljon isoa ja reipasta ravia, ja laukkaakin melko paljon. Käveltiin kuitenkin lenkistä suurin osa, varmaan lähes tunti. Laukkoja ja raveja oli yhteensä puolen tunnin verran, pätkissä ja välissä tietysti käyntiäkin.

Goldi on ollut nyt väkirehujen ja heinien vähentämisen myötä pirteämpi, ja sillä on enemmän motivaatiota liikkua. Tämä on ollut aivan mahtavaa huomata, ja toivon että saadaan tulosta aikaan tällä järjestelyllä :)
Muutenkin olen ollut tähän talliin missä nyt ollaan aivan älyttömän tyytyväinen ja iloinen että ollaan löydetty meille sopiva paikka. Talliporukka on mukava, tallihenki on hyvä ja tallinomistaja hoitaa jokaisen hevosen yksilöllisesti ja parhaansa mukaan. Kesällä tulee talleilusta entistä mahtavampaa, sillä ystäväni Kaktun hevonen Futura muuttaa tallimme kesälaitumelle. Päästään yhdessä Kaktun kanssa maastoilemaan ja viettämään aikaa, nostalginen olo viime kesästä kun meillä oli hevoset samalla tallilla Sipoossa! Olen jo valmiiksi kesästä niin innoissani, etten meinaa pysyä housuissa.

Kaktulta sain myös videoita meidän keskiviikon hypyistä, ja niitä julkaisen alla. Kommenttia ja kritiikkiä saa heittää, asiallista sellaista. Kiitos Kaktulle videoimisesta, sain hirveästi myös itse perspektiiviä siihen mitä minun pitää ratsastajana tehdä toisin - ja vielä enemmän inspiraatiota valmentajan etsimiseen! Yksi hyvä ehdokas on löytynyt, toivotaan että päästäisiin estetunnille mahdollisimman pian.










13 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Se oli tosiaan sen jälkeen kun rysäytettiin koko hökötys alas, huomaa että poni varoo kyllä jalkojaan :D

      Poista
  2. wauu tosi hienon näköstä! Eihän tossa näytä mitään korjattavaa olevan...:) sun blogi on tosi kiva, kirjoitat tosi kivasti ja on kuvia/videoita! tsemppiä jatkoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on jotain korjattavaa, mutta hyvä jos ei hirveästi löytynyt :) kiitos, kiva kuulla että tykkäät!

      Poista
  3. Hahah voi ei, et laittanu sitä keilausvideota! :D Keilasitte aika hyvin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon liian itsekriittinen että voisin julkasta sellasia! :D lähes täyskaato!

      Poista
  4. Olis ollu kivempi katsoa videoita, jos ne olisi editoitu yhteen. Mutta hienosti kyllä menette, ihana varsinkin tuo vika hyppy :D

    Millä muuten sinä/Kaktu editoitte nuo videoklipit? Mun kameralla (järkkärillä siis) tulee myös tuo MVI-muotoista videota (vai oliko se mov, joka tapauksessa sama tuo mvi videon nimessä), mutten saa sitä avattua mihinkään meidän videonmuokkausohjelmaan. Harmi sinänsä, sillä järkkärin videot ovat parempilaatuisia kuin meidän videokameran..:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, ymmärrän ja olen samaa mieltä - ongelmaksi koituu etten osaa editoida videoita YHTÄÄN :D pitää opetella joskus, nyt en ole jaksanut perehtyä..

      Ja siis, toivotaan että Kaktu tulee vastailemaan tai vastaus löytyy hänen blogistaan, minä en tosiaan noille videoille osaa tehdä mitään. Kaktu saa todella hyvälaatuista videokuvaa hänen kamerallaan, en osaa sen enempää vastata.

      Poista
  5. Harrastin joskus ratsastusta ja tällasten hevosteluvideoitten kattelu saa vähän haikailemaan sitä aikaa... Sullapa on kaunis hevonen. :)

    http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jes, kenttä on noin hyvässä kunnossa, vois Jollenkaa kokeilla hyppäämistä lähi päivinä kuhan saisi vain kuvaajan :D Omasta mielestä olisi simppelimpää katsoa videot editoituna yhteen pätkään mutta teijän menoa on aina kiva katella ja seurailla täällä bloginkin puolella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei enää tänään ollut samassa kunnossa, puskee varmaan sulaneet jäät maan alta pinnalle kun se oli tänään paljon kosteampi. Kyllä siinä pystyy mennä, mut on liejua joistain kohdista :D ja tosiaan, olisi varmasti simppelimpää (omastakin mielestä ja näkökulmasta) mutta mä en osaa editoida. Jos tuut huomenna, niin me ollaan kentällä klo 12 eteenpäin ja mä oon siellä kameran kanssa huitelemassa - voin siis kuvata teitä samalla!

      Poista