sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

070

Jes! Tänään on jo paljon paremmat fiilikset, ei enää huoleta niin paljoa.

Huomaan että liioittelen meidän ongelmia aika rajusti. Oikeastaanhan ongelmaa ei ole kuin nuo eiliset, mutta ne eivät taidakaan olla niin pahoja ongelmia kuin itse luulin. Tallille sain tänään seurakseni entisen vuokrahevoseni omistajan, joka on myös hyvä ystäväni. Olin hänelle voivotellut aiemmin tuosta Goldin lihavuudesta ja vatsavaivoista, ja tallille päästyämme Tanja sanoi että poni on huomattavasti hoikempi mitä hän kuvitteli ja pyllykin oli ihan kuiva taas tänään. Huikea helpotus, voi kun se maha nyt pysyisi vaan kunnossa!

Pohjat olivat melko huonossa kunnossa, mutta koska kenttä ei ollut jäässä niin uskalsin ratsastaa ihan kunnolla. Kompurainen se kuitenkin oli, ja esimerkiksi lisäyksiä en uskaltanut tämän takia tehdä ettei mennä nenälleen. Goldi oli tänään ratsastaessa oikein loistava, se oli kuuliainen ja sopivan reipas, ja keskittyi hyvin. Ratsastin vain lähinnä askellajit läpi, en keskittynyt mihinkään yksittäiseen juttuun. Halusin kuitenkin palautella sitä vapaiden jäljiltä melko rennolla ratsastuksella taas normaaliin arkeen. Kentällä mentiin varmaan noin 20 minuuttia jonka jälkeen käytiin pellolla kurkkaamassa missä kunnossa se oli pohjaltaan. Pelto oli aika raskas, se oli sula alta ja upotti hieman, mutta menin siinä ravit ja laukat vartin verran jonka jälkeen käytiin tiellä kävelemässä loppukäynnit.

Kuvista suuri kiitos Tanjalle! Näitä on taas aikamoinen läjä.




Alkuravailuja hieman pidemmällä kaulalla.


Tässä koitettiin tehdä yksi vähän reippaampi ravipätkä, ponilla kiukkuinen ilme!



Tämän päivän lemppari!

Käytiin myös tänään toisellakin tallilla, kurkkaamassa Tanjan hevosta Pelmeriä. Oli ihan mahtavaa nähdä ori vuoden jälkeen, se oli kehittynyt huimasti eteenpäin ja näytti todella hyvältä! Tanja ratsasti sen kentällä, tilsoista huolimatta se toimi hyvin ja minä melkein herkistelin kun katselin mahtavaa menoa. En käynyt itse selässä, mutta maatuntuma kertoi jo sen että vuoden aikana on tapahtunut huima muutos parempaan, kun Elmeri oli jo vuosi sitten niin hieno. Saatiin Tanjalta myös kokeiluun hackamoret, joita kokeilen tässä ihan lähipäivinä Goldille. Alla vielä kuva Tanjasta ja Elmeristä, katsokaa nyt kuinka hienoja he ovat!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti