torstai 20. maaliskuuta 2014

072

Mä olen niin innoissani!

Ollaan ehkä löydetty meille sopivin kuolainvaihtoehto. Tai siis, kuolaimeton vaihtoehto. Goldillahan ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa toimia kolmipalalla, mutta olen silti tykännyt kokeilla erilaisia vaihtoehtoja - ainahan voi löytyä joku parempi. Ollaan kokeiltu nyt anatomista isoilla D-renkailla varusteltua kolmipalakuolainta joka osoittautui liian vahvaksi, sekä LG Bridlea josta ei ymmärretty Goldin kanssa kumpikaan hönkäsen pöläystä.

Ehkä tuon LG Bridlen kokeilun jälkeen olen ollut skeptinen kaikkia kuolaimettomia kohtaan, en vain uskonut että löydettäisiin mitään meille soveltuvaa vaihtoehtoa. Sain kuitenkin kaveriltani kokeiluun hackamoren, josta en ole oikeastaan jostain ihmeen syystä tykännyt yhtään. Minulla on aina ollut joku kauhuskenaario että saan hevosen nenäpiin murtumaan hackamoren kanssa, vaikkei sen luulisi olevan niin kamalan hankalaa. Olin siis erityisen hellä käden kanssa ratsastuksen aikana, mutta voi että Goldi kulki upeasti!

En mennyt kuin ilman satulaa jokitiellä, ravit ja laukat ja oikeastaan todella reippaatkin laukat läpi. Goldi ei normaalistikaan ole kovasuinen, mutta nyt se oli ihan oikeasti ratsastettavissa sormenpäillä. Maastoilu toki on ponillekin mieleen, mutta ratsastettiin ihan koulujuttuja vain eri ympäristössä. Goldi kulki oikeasti koko lenkin korvat hörössä, pärski (jonka ainakin itse koen hyvänä asiana) ja oli oikeasti iloisen oloinen. Hyvillä mielin lähden kyllä lauantaina kokeilemaan hackamorea kentällä, saa nähdä löytyykö tästä meille uusi ykköskuolain.



5 kommenttia

  1. Mitä tarkoittaa päski?

    VastaaPoista
  2. Meillä kanssa Madde alkoi sillä toimia todella hyvin pikkuhiljaa, ja sen jälkeen kaikki muutkin kuolaimettomat ovat olleet hyviä, meillä parhaiten toimi LG :) Mutta kannottaa panostaa ajatukseen, että se käsi on koko ajan pehmeänä, koska tuo vipuvääntö on vähän sen suuntainen, että sillä jotkut nuoret lösähtävät jossain kohtaa vähän etupainoiseksi. Itse olen aivan rakastunut kuolaimettomiin, kun tuntuu että hepat on niiden kanssa todella tyytyväisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Käsi varmasti pysyy melko pehmeänä kokoajan sillä pelkään edelleenkin että kovemmilla pidätteillä murran raukan nenän :D huomenna tosiaan kentälle kokeilemaan toimiiko sielläkin, jos toimii niin lähdetään sunnuntaina hyppäämäänkin hackamorella.

      Poista