perjantai 24. tammikuuta 2014

Uusi ulkoasu

Jee! Vihdoinkin saatiin blogiin päivitystä, uuden ulkoasun muodossa. Löysin aivan upean tekijän ulkoasulle, ja lopputulos miellyttää omaa silmääni suunnattomasti. Mitä te pidätte?

Ulkoasusta kunnia ja kiitos kuuluu Marle Muuroselle (marle@live.fi), meillä on tulossa tulevaisuudessa pienehkö yhteistyöprojekti, mutta siitä lisää myöhemmin. Blogin lukijakuntakin kasvaa jatkuvasti, ja on hassua ajatella että blogi jonka tein lähinnä omaksi päiväkirjakseni onkin saavuttanut suosiota ja meidän tekemiset kiinnostaa jo 90 lukijaa! Kun sata lukijaa tulee täyteen lupaan, että järjestän jonkun kivan arvonnan.


Ponirintamalla ei mitään suurempia, olen tällä viikolla pitänyt jo kolme vapaapäivää tallilta kun on ollut niin kylmiä ilmoja. Keskiviikkona Riinan piti mennä, mutta tuli mutkia matkaan ja minä olin jo sopinut illaksi muuta menoa joten olosuhteiden pakosta se muuttui vapaaksi. Torstaina kävin juoksuttamassa, ja tänään laiskotti töiden jälkeen niin paljon että kotisohva vei voiton. Poni tuskin pistää pahakseen vapaita, ja kevyempää liikuntaahan sillä pitikin nyt olla!

Huomenna menen varmaan kentällä koulua ja sen jälkeen jokitielle maastoilemaan, ja sunnuntaina lähdetään Pauliinan ja hänen poninsa kanssa maneesille hyppäämään heti aamusta. Olen niin innoissani, etten malta pysyä housuissani! Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille.

21 kommenttia

  1. Aivan ihana ylägrafiikka! <3 Muutenkin kiva asettelu ja värimaailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jos ulkoasu miellyttää! Tykkään siitä itsekin kovasti :)

      Poista
  2. Sullahan on virallisesti seuraavia myös bloglovinissa, kaikki eivät seuraa google-tilin kautta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihme on bloglovin? Nyt täytyy myöntää, että olen vieläkin niin ummikko bloggerin ja sen oheisilmiöiden (?) kanssa että olen aivan ulapalla :D

      Saako jostain selville tämän bloglovinin kautta seuraavat?

      Poista
    2. Vastaan nyt anon puolesta, mutta tästä http://www.bloglovin.com/blog/8142639/annierika löydät sun blogin bloglovinista :)

      Aivan ihana ulkoasu!

      Poista
    3. Hih, vaude! Kaikkea sitä oppiikin kun vanhaksi elää, kiitos paljon teille!

      Poista
  3. AAARGH toi on niin upee toi banneri, mutta mun tarkkaan silmään jäi häiritsemään kun ton yhen kuvan "kulma/rajat" näkyy silleen, ettei ole kunnolla häivytetty! D: No jos kestän ja opettelen kattoo kokonaisuutta enkä syynäile. =) Mut tosi nätti kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti oikein tihrustaa että huomasin mitä tarkoitat! Totta, sinne on jäänyt kulma yhdestä kuvasta mutta toivottavasti osataan kaikki elää asian kanssa :D kiitos, ja mukava kuulla että tykkäät!

      Poista
    2. Minulle on vielä tallella ulkoasun psd-versio mistä sen saa noin 2 sek otettua pois. Se häiritsi minuakin kun eilen sen huomasin ;) Ei ole iso asia häivyttää. Tuossa on vaan niin monta layeria, että kun niitä tuhertelee niin tulee sokeiksi tuollaisille pikkumokille. Voin katsella sitä illemmalla. Sinun pitäisi vain yksi osoite vaihtaa sieltä ulkoasun malli -kohdasta ;)

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Wautsi! tykkään tosi paljon sun ulkoasusta ja oot muutenkin tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  5. oi että! on kyl aivan ihana ulkoasu!♥

    VastaaPoista