tiistai 22. huhtikuuta 2014

085



Ohhoh, ompahan tullut kirjoittelutaukoa viikon verran!

Ei olla oikeasti tehty tässä välissä mitään maata mullistavaa, joten en koe tarpeelliseksi kertoa sunnuntaita ja maanantaita edeltävistä päivistä mitään. Sunnuntaina Kiia tuli meille yökylään, lähdettiin heti aamupäivästä liikenteeseen ja tultiin kotiin vasta illemmalla. Täysipitkän päivän jälkeen olin kyllä niin väsynyt ja poikki, että uni tuli nopeasti ja sain kuuden tunnin yöunet alle ennen seuraavan aamun aikaista herätystä!

Tallilla oli ohjelmassa estehyppelyitä, ponin pesua ja kamojen kasaamista seuraavan päivän mätsäreitä varten. Esteitä oli siis tänään luvassa, tehtiin pieni neljän esteen rata kentälle jota pystyi tulemaan usealla eri järjestyksellä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen aivan liian ankara itseäni kohtaan! Täytyisi nyt vain iskostaa päähän että ollaan molemmat vielä untuvikkoja esteillä, poni on rohkea ja hyppää hyvällä tyylillä eikä se todellakaan haittaa jos jokainen lähestyminen tai hyppy ei suju oppikirjan mukaisesti. Silti piiskasin itseäni tunnin jälkeen kaikista lähestymisvirheistä ja huonommista hypyistä, ja unohdin täysin että saatiin suurin osa hypyistä sujumaan todella hyvin! Pitää kyllä ottaa itseä niskasta kiinni, ja pitää takaraivossa se että minulla on ennen Goldia ollut hyppytaukoa ties kuinka kauan ja poni vasta harjoittelee minun kanssani. Estekorkeudet pidettiin maltillisina, ja yritettiin saada palettia kasaan lähinnä esteiden välissä. Myötälaukat, nopeammat vaihdot ravin kautta ja varsinkin tasaisuus. Minun pitää opetella odottamaan, poni kyllä menee ilman että häslään kokoajan itse selässä!

Mätsärikuulumisia saatte kuulla seuraavassa postauksessa, ettei tähän yhteen tule liikaa tekstiä ja kuvia kerralla.



Kuvista täytyy jälleen tosiaan antaa aivan järjettömän suuri kiitos Kiialle (http://tunturiharakka.net/)! Suosittelen lämpimästi ottamaan Kiiaan yhteyttä, mikäli haluat itsestäsi tai eläimistäsi laadukkaita kuvia kohtuullisella hinnalla.






Loppuun mun täytyy vielä hehkuttaa mun aivan ihanaa pientä rakasta koiraani, Timiä. Se sulostuttaa mun jokaista päivää, mutta nyt annan sen sulostuttaa myös teidän päiväänne! Pusuja kaikille lukijoille lähettää mäyräkoiramix Timi!

10 kommenttia

  1. Mikähän kamera Kiialla on? oon ihastellu jo sen kuvia ja voi luoja ku olisin ite edes joskus noin taitava =D Ehkä mä hankin saman kameran ja objektiivin ja opettelen?? :D joten tietoja.

    Ainiin, ootte ihan super mageita !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä heitä noin pahoja kysymyksiä :D mä en kuollaksenikaan muista, mutta tälläinen lista lukee Kiian sivuilla:

      Canon EOS 5D
      Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM
      Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM
      Canon EF 50mm f/1.8 II

      En sitten tiedä että kuinka päivitetty tuo lista on, pitää pyytää Kiiaa kertomaan paremmin.

      Poista
  2. Iiih mikä mainio nakki tuo Timi! :--D Ihana. Ja on muuten todellakin upeita kuvia.

    VastaaPoista
  3. Itsellänikin tuo ongelma, että on ihan liian itsekriittinen :D Pitäisi aina korostaa niitä onnistumisia, mutta se on niin vaikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä oikeasti ongelma! Pitäisi keskittyä enemmän onnistumisiin, ei epäonnistumisiin. Koitetaan tsempata molemmat jatkossa! :)

      Poista
  4. Ihanaa, uusi teksti! Kiitos että jaksat jakaa tallireissujasi meille kaikille luettavaksi, sinulla on niin mahtavan superhieno poni, ja elämänne tuntuu ainakin näin ulkopuolisen silmin niin kotoisalta ja rennolta, vaikka teette ponin kanssa niin vaihtelevasti ja monipuolisesti erilaisia asioita, näyttelyistä ihan perus kotikoulutreeneihin. Näitä on oikeasti mukava lukea. Kiitos!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, sait kyllä hymyn kasvoilleni ja ihana kuulla että meidän touhuista saa totuudenmukaisen käsityksen - harrastetaan mahdollisimman monipuolisesti ja rennosti, kuitenkin mukana on myös tavoitteellisuutta!

      Hauskaa loppukevättä ja kesänodotusta! :)

      Poista
  5. Voi ihania kuvia! en oo taas vähään aikaan kerenny blogeja lukemaan, mut vitsi goldi on nyt tosi kivassa kunnossa! hyvä erikaa!! :) meijän pitää treffata taas jonain päivänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Oona! Se tosiaan alkaa nyt olemaan ihan sutjakka, mutta laidunkausi lähenee kovaa vauhtia.. Tuu ihmeessä käymään joku päivä, nyt kun on tosi kivat ilmatkin ollut :)

      Poista