tiistai 15. huhtikuuta 2014

084



Viikko on lähtenyt jälleen käyntiin, ja Goldi sai eilen viettää vapaapäivää. Tänään pidin sen kanssa maastakäsittelypäivän, kun joskus sillä on hieman ongelmia toimia rauhassa ja nätisti maasta käsitellessä. Milla lähti mukaan tallille, ja toimi apukätenä sekä kameran kanssa. Kiitos avusta Milla!

Alkukäyntejen jälkeen otin Goldin liinan päähän, oltiin lainattu Lapaselta juoksutusvyötä meille. Ympärysmitaltaan se kyllä kävi meille, mutta ei siitä mitään hyötyä lopulta ollut kun sivuohjat olivat meille aivan liian pitkät. Otettiin sitten koko vyö pois ja juoksutin sen ihan perinteisesti ympyrällä. Huhhuh, mitkä energiavarastot sille olikaan kerääntyneet vain yhden vapaapäivän aikana! Juoksutin varmaan 20 minuutin ajan ja sen koko ajan poni sai jotain ihmeellisiä sätkyjä ja veti järjettömiä spurtteja liinassa. Jätti muuten kenttäänkin sellaiset vauhtikolot että oli pakko tasoittaa kenttä käytön jälkeen ympyrän matkalta..

Harjoiteltiin lisäksi vähän ryhdikkäästi seisomista, ihan vaan huviksi näyttelyitä silmäillen. Onnistui yllättävän hyvin! Namin avulla sen päänkin saa pysymään suorana, ja kärsivällisyyttäkin löytyi tänään. Sen jälkeen alettiin tekemään harjoituksia pressun kanssa. Aloiteltiin oikeasti rauhassa, näytin Goldille pressun ja laitoin sen sen jälkeen maahan, kulmiin painot ettei pressu lähde lentoon. Goldi otti pressun oikeastaan yllättävän rauhallisesti, nuuhkaisi ja käveli yli. Toki vauhdikkaasti ja namin avulla, mutta meni yli silti ja vielä useamman kerran! Odotin että saataisiin jumittaa siinä useampikin minuutti, mutta poni yllätti jälleen. Ensi kerralla ehkä leikitään pressun kanssa enemmänkin!


Ja näin me mentiin!

Hallittua juoksuttamista..


Ja sitten seuraavaan asiaan! Juteltiin tänään, että lähdetään tulevana pääsiäismaanantaina Rake-tallille Jokelaan mätsäreihin. Eli siis näyttelyharjoituksiin, joihin olin pähkäillyt osallistumista jo aikaisemmin mutta haudannut ajatuksen kun luulin etten saa sinne ponille kyytiä. Kuski olikin joka tapauksessa lähdössä sinne hevoskirppikselle, joten päästään mukana ponin kanssa! Aivan mahtavaa. Laitoin osallistumisen tänään, ja nyt peukut pystyyn että siellä on vielä meille tilaa jäljellä. On tosin aika mukavaa lähteä näyttelyihin tälläisen kameleontin kanssa jonka karvapeitteessä on nyt kolmea eri väriä. Harja ja selässä oleva klippausläntti ovat ihanan vaaleat, jalat muistuttavat kullanruskeaa ja muu karvapeite onkin sitten ruskeanharmaa. Suoraan sanottuna poni näyttää nyt siltä, että se olisi aivan älyttömän likainen. Pakko pestä se sunnuntaina!

Lisäsin myös edelliseen postaukseen lisää kuvia ponioripäiviltä, vinkkinä ainakin sinulle joka jätit kommenttia että olisi ollut mukava nähdä lisää kuvia oreista!

Rakennepäivitystä, masua on jo hieman saatu pois!

"Onko pakko tulla sinne puolelle, jos yltää namiin täältäkin puolelta?"

Vähän jännittää mutta mennään nyt kuitenkin!

Poni vs. Omistaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti