sunnuntai 11. toukokuuta 2014

093


 Postaustaukoa on nyt taas tullut hieman, mutta ei olla tehty mitään ihmeempiä. Hieman on uutuuden tuulia havaittavissa, mutta niistä kerron sitten kun ja jos mikään varmistuu. Kerron nyt lauantain treeneistä tässä postauksessa, ja laittelen alkuviikosta uutta postausta tulemaan tämän päivän hyppytreeneistä.

Lauantaina oltiin kaverini kanssa katsomassa Korpikylässä alue- ja kansallisia estekilpailuja, ja oli kyllä hauskaa. Hirveästi oppii ihan vain katsomalla, ja oli mukava olla seuraamassa vähän isompiakin kisoja kun näitä kissanristiäisiä missä me käydään. Korpikylän kisareissun jälkeen menin vielä omalle tallille, ja sain kyseltyä Danielan mukaan kuvaamaan ja käymään itsekin selässä.



Tarkoitus oli tehdä vain normaali läpiratsastus, ottaa askellajit läpi ja sen jälkeen päästää Daniela selkään käymään. Goldi oli aika hyvän tuntuinen, ratsastin itse pitkästä aikaa ilman hanskoja ja sain siihen jotenkin paljon paremman tuntuman niin! Goldi on kyllä tasoittunut uuden kuolaimen myötä edestä tosi paljon, se pelkällä kolmipalalla heitti itsensä välillä aika tyhjäksi (sekin tosin oli vähenemään päin) mutta tämän happy mouth-kolmipalan kanssa se ei ole ollut tyhjä edestä lainkaan. Se tukeutuu ohjaan hyvin, painamatta kuitenkaan liikaa. Tehtiin ihan ravityöskentelyä, Goldi oli hieman haluttoman tuntuinen liikkumaan eteen, tosin päättelin sen johtuvan karsinassa odottavista iltaruoista ja siitä että muut hevoset ruokittiin juuri kun lähdettiin kentälle.

Laukkatyöskentely oli jo paranemaan päin, tosin se ottaa vieläkin hieman normaalia varovaisempaa ja lyhyempää laukkaa. En tiedä oikein onko sillä selkä edelleen jumissa, vai onko lavan/kainalon takana jotain jumia mitä löytyi sieltä viimeksikin. Pitää pyytää Riikka käymään ja hieromaan poni samalla :) mentiin kerran nurinkin, kun otin Goldin ravista käyntiin. Se keskittyi nähtävästi johonkin ihan muuhun (esimerkiksi ohi ajavaan autoon) ja häkeltyi pidätteestä niin paljon että kadotti etujalat alta kokonaan! Se keräili kuitenkin itsensä maasta äkkiä, eikä tipahtanut muuten kuin etupäästä. Näytti kyllä erittäin hölmistyneeltä tämän välikohtauksen jälkeen, mutta jatkoi työskentelyä aivan normaalisti eikä käynyt pahempaa haaveria.
Daniela teki myös ihan normaalia työskentelyä, käyntiä ja ravia ja hieman laukkaa. Poni kulki ihan hyvin, mutta lintsasi työnteosta heti tilaisuuden koittaen ja oli normaalia tahmeamman näköinen.

Hupsista keikkaa, mites tässä nyt näin kävikään?


Hui kamala mikä takakeno!


Huomasin muuten, että meidän vuosipäivä lähestyy. Onko toivomuksia minkälaista postausta tekisin sen kunniaksi? Meidän vuosipäivä on 18. toukokuuta, ja se sattuu olemaan juuri kilpailuista seuraava päivä. Olisiko hyvä kirjoittaa esimerkiksi vuoden jokaisesta kuukaudesta jotain? Varmaan toistavat kyllä aika paljon toisiaan, mutta voisin laittaa esimerkiksi aina yhden kuvan per yksi kuukausi ja pienen selostuksen mitä ollaan tehty. Tietysti jos jollain on hauskempaa ideaa, tai ehdotusta miten tuosta saisi hieman mielenkiintoisemman niin otan ilolla vastaan!

Goldi lähettää terkkuja kaikille lukijoille!
 Kaikista kuvista suuri kiitos Danielalle!

5 kommenttia

  1. Tee just semmonen kuukausittainen yks kuva ja selityksen kera postaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit kun vielä muistais mitä ihmettä oon mahtanut sen kanssa viime kesänä tehdä.. :D

      Poista
  2. Hui, onneksi ette menneet sen pahemmin mukkelismakkelis. :--D Akulla on välillä samanlaisia keskittymishäiriöiden aiheuttamia lakoomisia - kerran se irtojuoksuttaessa kaatu ihan yhtäkkiä ravista ja meni kunnolla niskoilleen. Ja mitään syytähän (kuoppia, pukittelua yms) tähän ei ollut.
    Toi sun idea vuosipäiväpostauksesta on kiva. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goldilla on myös nyt alkanut esiintymään näitä "mitäs tuolla tapahtuu AINIIN mullahan on neljä jalkaa!"-kohtauksia, kisoissakin se meinasi kävelyiden aikana mennä pariin otteeseen nurin :D

      Poista
  3. Ei tarvii välttämättä joka kuukaudesta erikseen kirjoittaa. Kaikki kohokohdat, isoimmat kehitysaskeleet, mieleenpainuvimmat hetket yms. kiinnostais mua ainakin eniten! :)

    VastaaPoista