torstai 8. toukokuuta 2014

092

KISAPOSTAUS!

Oltiin siis viime sunnuntaina Savijärvellä seuraestekilpailuissa. Kyseessä oli jälleen pienet ja kivat kisat, joissa oli ehkä hieman liiankin turvallista kilpailla ja harjoitella. Verryttelyalue oli erikseen, ja siihen vielä päälle ryhmissä verryttely radalla. Oltaisiin Goldin kanssa voitu skipata radalla verryttely kokonaan, mutta olihan se ihan mukava lisä niille joiden hevoset jännittävät kilpailutilannetta.


Savijärven kansainväliset estekilpailut ja lippu liehuu! :D
Goldi oli kisapaikalla aivan into pinkeänä, mutta rauhottui nopeasti. Verryttelyssä se oli varmaan parempi kuin ikinä, energinen ja reipas ja suoritti hyviä hyppyjä! Lähdin radalle hieman liiankin itsevarmana, ja rata oli omalta osaltani hätäinen. Yritin ehkä liikaa, mutta saatiin kuitenkin puhdas tulos ja sijoituttiin kolmanneksi. Alla radasta video:







70-80cm luokan rata oli jo todella paljon parempi. Olin itse rauhallisempi, enkä lähtenyt hätäilemään turhia. Perusrata meni sujuvasti, vaikka pari hyppyä lähtikin kaukaa. Pääosin saatiin myötälaukatkin esteille, ainoastaan nelos- ja vitosesteiden välissä tuli ristilaukka. Goldi tuntui hyvältä ja varmalta, ja uusinnassa uskalsin antaa sen mennä hieman reippaamminkin.

Uusinnan kahden viimeisen esteen aikana tuli kuitenkin pieni virhe, sillä Goldi laskeutui ristilaukalla alas esteeltä. Mutka venähti pitkäksi, ja laukka hieman levähti aiheuttaen viimeisen esteen pudotuksen. Hyvä rata ja olin siihen todella tyytyväinen, mutta en tietenkään voi sanoa ettei viimeinen tiputus olisi harmittanut. Varsinkaan sen takia, että meidän aika uusinnasta olisi ollut johtoaika! Ensi kerralla vielä paremmin, ja yritetään saada se viimeinenkin puomi pysymään kannattimilla. Olin kyllä varsinkin toiseen rataan älyttömän tyytyväinen, ja lähdettiin todella hyvillä mielin kotiin.




Postaukssa esiintyvistä kuvista kiitos Sallis Lindqvist sekä Mona Kandelin!

4 kommenttia

  1. Tosi hyvältä näytti varsinkin toi isompi luokka :) Ehkä molemmat keskittyi vähän paremmin kun esteet nousi... ;) Onnea sijoituksesta ja hyvistä radoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy koittaa ensi kisoissa keskittyä ihan molemmissa luokissa ;)

      Poista
  2. Onnea sijoituksesta ja kiva postaus! Ootte hieno pari! :)

    VastaaPoista