torstai 26. joulukuuta 2013

045

Jee, tänään meillä oli kuvaus- ja hyppypäivä tallilla! Saatiin ihan mahtavia kuvia ja hurja määrä, joten kuvapostaukset tulossa myöhemmin kun saan tytöiltä kuvat itselleni. Mainostettakoon jälleen tunturiharakka.net sivustoa, kuvaajana toimii Kiia, käykää ihmeessä katsomassa sivut ja varaamassa omat kuvauksenne Kiialta! Suosittelen lämpimästi.

Otettiin jouluisia poseerauskuvia ponista joulukamppeet päällä, oli punaiset joulusuojat, kulkusia ja koristeita suitsissa, punainen huivi kaulalla ja joululoimikin olisi ollut, mutta sitä ei saatu pysymään päällä kun se oli niin liukas. Poni oli malttamaton mutta poseerasi lopuksi oikein hienosti!

Poseerauksien jälkeen laitettiin tammalle ratsastuskamppeet päälle ja siirryttiin kentälle. Meidän kenttä lanattiin, ja se on joistain kohdista muhkurainen (sateen takia sitä ei saatu lanattua sileäksi) joten jouduttiin vähän katsomaan missä mentiin. Toisella pitkällä sivulla oli kuitenkin todella tasaista ja pohja oli hyvässä kunnossa, joten uskalsin pystyttää kentälle okseriviritelmän. Ihanaa oli päästä hyppäämään pitkästä aikaa, ponikin oli oikein positiivisen oloinen päästessään vihdoinkin pois koulujumputuksen maailmasta takaisin esteiden pariin. Laitoin ensin ruotsalaisen okserin, tosin kevyemmän version siitä vain yksillä ristikkäisillä puomeilla. Sen jälkeen nostettiin se tasaokseriksi, ja lopussa nousuokseriksi.
Hypyt menivät oikein loistavasti, ainoastaan yhden kerran tultiin liian lähelle ja puomi lähti muistutuksena matkaan kannattimilta. Muutoin Goldi hyppäsi oikein hyvin, annoin sen edetä suhteellisen hyvin omaa tahtiaan niinkuin Hakalan Teppo meitä valmennuksessa neuvoi ja se kannatti!

En tullut yhteensä kuin ehkä 15 hyppyä, mielestäni ei ollut tarvetta tulla enempää kun poni oli hyvä. Kiia meni vielä selkään ja tuli pari kertaa pienemmän okserin ja loppuverrytteli ponin, siitä voi lukea enemmän Kiian omasta blogista myöhemmin.

Kuvasta kiitos Kaisa Kurkinen
Kuvassa Goldi tarhailee jokunen päivä takaperin, sillä on yllään meidän uusin loimihankinta joka on paljastunut oikeaksi löydöksi! Uutena ostettu (varmaan ensimmäinen käyttämätön loimi) Shiresin fullneck sadeloimi, jossa on ohut vuori sisällä. Tosi hyvä ja istuva loimi, joka on tälle jättikaulalle jopa tarpeeksi leveällä kaulakappaleella. Meille on tulossa myös Bucasin sadeloimi joskus kun se postissa ehtii perille, toivotaan että sekin olisi malliltaan sopiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti