lauantai 7. joulukuuta 2013

040

Hehkutusta! Tänään oli vallan mahtava päivä, keli suosi eikä ollut liian kylmä. Lunta oli tullut hieman eilistä enemmän maahan, ja se oli pienen pakkasen ansiosta myös pysynyt maassa yön yli. Osuin tallille kahden tallikaverin kanssa samaan aikaan, ja lähdettiin yhteistuumin maastoilemaan.

Meitä oli reissussa shettis Jolle ja issikka Prinssi, sekä me Goldin kanssa. Goldi vaikutti alussa hieman tahmealta, mutta innostui mitä pidemmälle mentiin ja innostui myös heittämään jokusen ilopukin. Jouduttiin loppuen lopuksi kulkemaan Jollen takana, ettei Goldi pukita niin että se osuu Kaisaan joka ratsasti Jollella. Mentiin jokitietä lähes Keravalle saakka, reissussa meni melkein puolitoista tuntia. Mentiin reippaitakin pätkiä, ja Goldista irtosi kunnon laajaa raviakin kun Prinssi meni edellä. Takajalkoja se kolisuttelee melko paljon, putsit joka jalkaan voisi olla hyödyllinen juttu maastoreissuille!

Kaisa oli ottanut Goldista pari kuvaa tarhaillessa, kiitos! Huomenna lähdetäänkin sitten aamupäivällä maneesille treenailemaan kunnolla koulua. Toivottavasti saan ponin kunnolla huomenna ratsastettua läpi, kun ei taas tiedä millaiseen kuntoon kenttä menee jos sataa.

Ainiin! Sain vihdoin ja viimein kirjoiteltua oman esittelysivun kuntoon, käy lukemassa tarkempi ratsastushistoriani tästä!

Niin hyvää heinää!

Katsokaa sen partaa! Mä haluan trimmerin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti