sunnuntai 22. syyskuuta 2013

018

Täähän nyt menee ihan loistavasti, mä en oo ratsastanut itse viikkoon! En vaan ehdi enkä jaksa ratsastaa, omien töiden lisäksi tallityöt ja pitäisi jaksaa pitää yllä jotain sosiaalistakin elämää. Syysmasennusta varmaan, se iskee joka syksynä! Perjantaina kuitenkin yritin ratsastaa, lopputuloksena se että kun pääsin ponin selkään alkoi ihan järjetön kaatosade, joka ei todellakaan loppunut. Ei tullut mitään, en halunnut kastua aivan läpimäräksi kun olin tekemässä vielä iltatallinkin, joten lopetettiin aika lyhyeen.

Poni kuitenkin varmaan nauttii kun se saa pitää enemmän vapaata, tosin alkavalla viikolla aion ryhdistäytyä. Meillä on heti huomenna eli maanantaina koulutunti, ja sitten aion ratsastaa myös tiistaina jolloin toivottavasti kaverini lähtee mukaan kuvaamaan. Keskiviikkona poni saa pitää vapaapäivän, ja minä samalla tallivapaan. Torstaina menen tallille iltatalliin, mutta Riina liikuttaa ponin. Perjantaina meillä on ensimmäistä kertaa ikinä estetunti (jee!) ja lauantai on palauttelupäivä näin ollen, voitaisiin käydä joku kiva maastolenkki. Sunnuntaina sitten luultavasti taas vapaapäivä, ja siitä sitten taas uuteen viikkoon. Nämä tosiaan alustavia suunnitelmia, mutta näistä nyt koitan oikeasti pitää kiinni että saisin jotain tolkkua tähän toimintaan.

Ja sain tänään tutun leikkaamaan vihdoinkin Goldille ratsutukan! Tämä on melkein juhlapäivä, tamma näyttää nyt jopa siistiltä ja odotellaan että tallinomistaja ehtii sen klippaamaan. Itse en viitsi alkaa sähläämään, mulla on varmaan seinähullu poni sen jälkeen kun mut päästettäisiin sen lähelle klipperi kädessä, hah! Kuten kuvasta näkyy, se on kuitenkin kasvattanut jo vallan tuuhean talviturkin ja se olisi hyvä klipata nyt, että ehtii pakkasille kasvattamaan vähän uutta karvaa. Sanomattakin kuitenkin on jo selvää, että se joudutaan tätä menoa klippaamaan vielä toisenkin kerran talvella, karvaa kasvaa huimaa vauhtia kokoajan!

Terveiset pörröponilta joka hieman häpeili uutta poikatukkaa!

2 kommenttia