lauantai 19. lokakuuta 2013

024

No huhhuh! Olipa niin upea kuvauspäivä tänään, upea ilma ja mukava kaksi aivan mahtavan taitavaa kuvaajaa hyvällä kuvauskalustolla varustettuna. Kuvia tuli toista tuhatta, joista laitan tähän ensimmäiseen postaukseen Eevan kuvaamat kuvat.

Ratsastuksellisesti poni oli tänään parhaimmillaan, onneksi. Kuvat siis onnistuivat siltäkin kannalta mainiosti, Goldi näytti parastaan. Rakennekuvauksissa seisominen koitui aika tylsäksi hommaksi (energisyys ja tuulinen ilma toki vaikuttivat) ja se ei oikein suostunut olemaan paikoillaan. Hyvät rakennekuvatkin kyllä saatiin otettua!

Alla olevista kuvista maailman suurin kiitos Eeva Laaksolle!


















Kiia ja poni joka syö minut!










Se näyttää hyvältä, vai mitä te olette mieltä?

8 kommenttia

  1. Sulla on ihan sairaaan upea poni! Oon varmaan sanonut tän varmaan tuhat kertaa, mut on siis ihan siga magee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Se on kyllä hieno, toivottavasti en ihan heti joudu siitä luopumaankaan :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Te ootte tosi hienoja!! :)

    VastaaPoista
  3. Olipa hienoja kuvia!

    Kerrohan salaisuutesi, miten saat varpaat osoittamaan menosuuntaan ja jalustimen pysymään oikeassa kohdassa jalkaa. Tällä hetkellä painin tuollaisen varvasongelman kanssa, jonka korjaaminen tuntuu todella vaikealta näin "vain" kerran viikossa ratsastuskoulussa harjoittelevana. Olisiko sinulla siis antaa jotain vinkkiä? :)

    Terv. Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli suurin apu siitä, kun opin kohdistamaan painopisteeni satulassq oikein. Jalka tipahti automaattisesti oikeaan kohtaan :) varpaat ovat aina sojottaneet eteen, mutta se ei minun kohdallani ole aina ollut hyvä juttu sillä jään välillä puristamaan polvella satulaa. Nyt olen kiinnittänyt asiaan enemmän huomiota ja saanut korjattua sen melkein täysin pois. Toivottavasti saat työstettyä jalkojen asentoa tunneilla hyvin :)

      Poista
    2. Ja pahoittelut kirjoitusvirheistä, näitä sattuu kun näpyttelee puhelimella jossa on näyttö hajalla.

      Poista