sunnuntai 6. lokakuuta 2013

021

Huoleton on hevoseton, vai miten se sanonta menikään?

Meillä on nyt lepoloma ponilla päällä, se polkasi perjantaina juoksutuksessa toisen etusen kavioon/kantaan ja ontuu nyt. Ei pahasti, mutta ravissa näkee epäpuhtauden. Sillä oli nyt viikonlopun yli kipulääkekuuri (Quadrisol) sekä olen kylmännyt jalkaa ja laittanut siihen savea. Toivon todella, että menee näillä ohi mutta jos näyttää ettei mene niin eläinlääkärihän se on paikalle kutsuttava se jalka tutkimaan ja tarvittaessa määräämään lisää lääkkeitä.

Villejä ehdotuksia saa heittää että mikä siinä olisi, itse ainakin uskon että on vaan kolahtanut ja poni on kehittänyt sinne mustelman. Toivottavasti ei kehitä sinne paisetta, kun se kolahti niin ylös.

Poni ja savijalka lauantai-aamuna
Goldi ja sen poikaystävä
Niin kaunis syksykuva!


Hyviä syksylehtiä..
Rakenne näyttää tänä päivänä tältä, mahaa on saatu edes vähän lähtemään laidunkauden jälkeen.

4 kommenttia

  1. Voi ponia, paranemisia sille! Goldi on paljon kivemman näköinen pilkullisena! :D Ihania kuvia. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä oikeasti on hienomman näköinen noilla pilkuilla! :D vieläkin saikkuillaan mutta toivottavasti lähtis pian parempaan päin, pahoin kyllä pelkään että kehittelee paisetta kun ei parane..

      Poista
  2. Voi kun toinen on niin söpö kaikkine pilkkuineen! :) Mulla on sulle haaste blogissa. :P http://ninnuli-blogi.blogspot.fi/2013/10/tuttu-haaste-uusilla-savayksilla.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee! Ensimmäinen haaste ikinä, ryhdyn toimiin tänä iltana :D kiitos!

      Poista