perjantai 18. lokakuuta 2013

023

Räntää sataa taivaan täydeltä, ja voin vain huokaista helpotuksesta että minulla ja ponilla on tänään ansaittu vapaapäivä.

Goldin jalka on paranemaan päin, ja liikutus on lähes normaalia nyt. Toki hieman kevyempää, vasta ensi viikolla sään salliessa hyppyjä. Ollaan kuitenkin kentällä menty kaikissa askellajeissa eikä tamma enää onnu. Maanantaina menin itse, puolisen tuntia ja Goldi tuntui ihan hyvältä, oletettavasti sillä oli hurjasti virtaa yli viikon lepäilyn jälkeen mutta olosuhteisiin nähden se keskittyi ihan hyvin.

Tiistaina sillä oli lepopäivä (taas) koska minä olin sopimassa meille uutta tallipaikkaa (taas). Marraskuun loppuun mennessä muutetaan tuttavani tallille Vantaan Jokivarteen. Kentällinen pieni pihatalli, ja Goldi muuttaa ulkokarsinaan. Hieman jännittää että onko se kylmissään siellä, mutta onhan sitä varten loimet olemassa. Goldi on kyllä kasvattanut jo klippauksenkin jälkeen hyvin karvaa takaisin, jossain kohtaa talvea sen joutuu varmasti klippaamaan uudestaan.

Keskiviikkona Riina meni ponin, ja eilen menin itse. Minulla oli iltatalli joten en mennyt kpvin pitkään, mutta lyhyessäkin ajassa Goldi tuli todella hyväksi! Uskon että vaikutusta oli myös satulattomuudella, se on aina toiminut ilman satulaa todella hyvin. Mentiin ihan vaanaskellajit läpi, ja pyrittiin rentouteen. Laukassa Goldi tiputti jokusen kerran raville, muuten meni hyvin.

Huomenna meillä on kuvauspäivä, jee! Uusia kuvia on tullut blogiin todella vähän. Pahoitteluni siitä, en ole saanut ketään kuvaamaan! Viikonlopun jälkeen kuitenkin teen kuvapostauksen, toivottavasti huomenna ei vaan sada vettä tai räntää että edes osa kuvista onnistuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti