sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

007

Tänään kävin tallilla vain tekemässä aamutallin, jossa ei oikeastaan ollut mitään tehtävää. Meillä on toistaiseksi enää kaksi hevosta sisällä yöt, jotka ilmeisesti jäävät juhannuksesta eteenpäin ulos. Näin ollen ajoin tallille aamulla, todetakseni että molemmat hevoset oli jo ruokittu ja toinen viety uloskin, ja minulle jäi hommaa ainoastaan toisen hevosen laitumelle kuskaaminen. No, periaatteessa hyvä ettei ollut paljon hommaa ja periaatteessa turhautti jumalattoman paljon herätä aikaisin aamulla ja ajaa yhteensä noin 40 kilometriä kuskaamaan yksi hevonen pihalle.. :D

Goldi ja suolakivi :D
Minulla oli kuitenkin tänään sellainen päivä että teki kokoajan mieli kuvata kaikkea. Onneksi tajusin, että meidän tallin lähellä on varsalaidun ja kaverini oli menossa tänään tallille, joten sain mentyä kuvaamaan häntä. Kamerassani on siis putki rikki, se on tippunut maahan, joten se on todella hankala saada tarkentamaan oikein ja ottamaan kuvia, joskus se ei vain suostu kuvaa nappaamaan. Laitan tähän kuitenkin omasta mielestäni kivoimpia kuvia, heittäkää kommenttia jos satutte tätä postausta lukemaan? Kritiikkiä ja vinkkejä parempaan kuvaamiseen, kaikki otetaan vastaan!


Kukkuu!








Kenttä pölysi niin paljon, etten kehdannut julkaista muita ratsastuskuvia..

4 kommenttia

  1. Sulla on ihan sairaan kiva blogi, mut en löydä täältä millään nappulaa mistä pääsis liittymään lukijaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja pahoittelut kun vastaamisessa on kestänyt, ja päivityksiäkään ei ole tullut. Kesä on ollut kiireistä ja paljon tekemistä, on unohtunut koko blogi. Lukijanappulaan pitää pyytää apua kokeneemmilta bloggerin käyttäjiltä, kun en sellaista itse osaa laittaa. Pitää yrittää etsiä, ja muutenkin ryhdistäytyä tämän kanssa! :)

      Poista
  2. Mäkin liittyisin mielelläni lukijaksi :)
    Saat sen lukijapalkin blogiin näin:
    Mene bloggerissa sieltä vasemmasta valikosta kohtaan "Ulkoasu". Sitten paina "lisää gadget" siitä kohtaa mihin sen lukijapalkin nyt haluatkaan. Siihen aukeaa uusi ikkuna, ja sen ikkunan vasemmassa reunassa on valikko. Valitse sieltä "Muita laajennuksia" ja siinä heti ylimpänä on se lukija juttu. Siinä on kai joku + merkki tms mistä sen saa lisättyä =)

    t. ekat 3kk blogi ilman lukijapalkkia, koska en myöskään sitä osannut lisätä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! Suuret kiitokset sinulle neuvoista, nyt pitäisi ainakin olla tuolla oikeassa reunassa lukijat-kohta, ainakin itsellä näkyy :)

      Poista