maanantai 27. lokakuuta 2014

Muutto suoritettu

Nyt se on hoidettu, nimittäin ponin muuttopuuhat.

Kaikki meni hyvin, uusi talli on ihana maalaistalli maneesilla varusteltuna ja poni vaikutti heti alusta saakka olevan kotonaan. Se ei stressaa ainakaan näkyvästi uusista paikoista tai muuttamisesta ylipäätään, mutta toki niitä on tullut meillä vuoden sisään aivan liikaa. Tässä tallissa sen nyt olisi kuitenkin tarkoitus asua sitten ainakin vuosi eteenpäin, jos vain kaikki sujuu hyvin!

Goldi on ollut nyt todella kevyellä liikutuksella viime viikon, meidän kentän ollessa kova pakkasten takia. Ehdotinkin että Nella sen ratsastaa kun päästään perille, ettei se joudu pitämään vapaapäivää. Ja olinkin jo unohtanut miten söpö pari onkaan! Goldi liikkui hyvin ja yhteinen sävel alkoi löytyä jo todella hyvin. Tämä oli kuitenkin vasta Nellan toinen kerta ponin selässä :)



Olo ei ollut surullinen, eikä oikeastaan edes haikea ennen tätä aamua. Työmatkalla aloin automaattisesti miettimään että ainiin, ollaanko sovittu Danielan kanssa tämän viikon tallipäivät. Hetken unenpöpperöisten mietintöjen jälkeen tajusin, ettei meidän tarvitse enää sopia tallipäiviä. Silloin vasta oikeasti tajusin että ponin liikutuksesta ja hoidosta vastaaminen ja huolehtiminen kuuluu nyt jollekin muulle kuin minulle.

Uskon kuitenkin että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Saattaa jopa olla, että Nellalla ja ponilla on ensimmäiset kilpailut ihan parin viikon päästä. Minä sen sijaan olen nyt hetken hevoseton, ja nautin vapaasta ajasta parhaani mukaan. On kummallista, kun yhtäkkiä onkin aikaa nähdä ystäviä ja tehdä omia juttuja. Tämä hevoseton aika sattui hyvään saumaan myös meidän työpaikan pikkujoulureissun osalta, kun perjantaina lähdetään Ruotsiin laivalla!

Hevostelua tulee kuitenkin ratsastettavan osalta, jonka kanssa treenit jatkuvat toistaiseksi normaaliin malliin. Ensimmäistä kertaa oli myös kuvaaja mukana menossa, kun Daniela lähti katsomaan millainen tapaus tämä nelivuotias tamma oikein on. Kyseessä ei siis ole se suomenhevonen, joka on tulossa minulle, vaan 4v wpb tamma jota käyn ratsastamassa noin kerran viikossa ja josta olenkin tainnut joskus täällä mainita. Täytyy kysyä omistajalta saisiko kuvia julkaista täällä blogissakin jahka ne itselleni saan! Sen kanssa ollaan edistytty esteillä hyvin ja se suorittaa jo melko teknisiä tehtäviä, ja kun palikat saadaan kohdalleen tulee esiin todella hyviä hyppyjä.

Suomentamman saapumisen ajankohdasta ei ole vielä tietoa. Huomenna ajan Vihtiin sovittelemaan vähän sille satuloita, ja hakemaan tavaroita jo valmiiksi talliin odottelemaan. Jännittävää, kun ei osaa etukäteen yhtään arvata millainen kaveri sieltä tulee. Palaillaan siis myöhemmin asian tiimoilta.

Haluan vielä toivottaa Goldin uusille ihmisille kaikkea hyvää jatkoon, ja onnea ja menestystä Nellalle kisakentille!

2 kommenttia

  1. voi että on noi kyllä söpöjä! ihan huippua kyllä et poni meni näille :)

    VastaaPoista
  2. Onko ylläpitäjällä blogia?

    VastaaPoista