keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Rakkaani, kiitos ja kumarrus

Tänään puhalsivat ne kuuluisat muutosten tuulet!


On aika kiittää ja kumartaa näistä kahdesta ja puolesta vuodesta jotka sain Goldin kanssa viettää - nyt on sen aika muuttaa uuteen kotiin ja uudelle omistajalle.

Goldin minulle tullessa, oli aivan varmaa etten itselleni hevosta ostaisi. Tai ainakaan ponia. Se tuli minulle ylläpitoon, ja alustava suunnitelma oli pitää sitä vain kesän yli. Se kuitenkin jäi, ja loppuen lopuksi ihastuin siihen niin kovin että ostin sen itselleni. Jo sen ostaessa tiesin kuitenkin, että meidän aika on rajallinen. Halusin kuitenkin itse olla siinä asemassa, että voin itse tehdä sen päätöksen mihin se minulta lähtee - ensin se lähti ylläpitoon maailman parhaaseen perheeseen, ja nyt sain sen myytyä maailman parhaaseen kotiin.

Siihen en sukella syvemmin minkä takia kauppoja ei ylläpitokodin kanssa kirjoitettu, mutta kun päätös myynnistä syntyi en oikeastaan joutunut edes tekemään siitä julkista ilmoitusta mihinkään. Kaveripiiri tiesi, sekä muutama muu. Ja kaveripiiriinhän se jäi - nimittäin Goldin entinen vuokraaja Daniela teki siitä ostotarjouksen ja pääsimme sopuun hinnasta. Tämä on kaikkien kannalta aivan loistava ratkaisu, sillä poni päätyy tutulle joka tykkää siitä kuin hullu puurosta, lähelle minua jossa saan sitä ihan luvan kanssa käydä moikkailemassa ja kaiken huipuksi Nellakin jatkaa ensi kaudella valmentautumista ja kisaamista!

On kuitenkin minun aikani kiittää Goldia tästä yhteisestä ajasta, joka on ollut kokonaisuudessaan aivan huippua! Olen kehittynyt tämän aikana henkisesti niin paljon, sekä myös ratsastajana ottanut huimia harppauksia eteenpäin. Goldilla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, ja se tulee aina olemaan se ensimmäinen oma hevonen. Uskon, että jokainen meistä muistaa sen ensimmäisen omansa, ja minä en tätä pientä kultaista ponia tule unohtamaan ikinä. Ollaan opittu molemmat yhdessä niin hurjan paljon, että päätä huimaa :-)






Goldin faneille ja sen elämästä kiinnostuneille lukijoille tiedoksi: kuulumisia saa jatkossa lukea Danielan omasta blogista, joka löytyy osoitteesta http://goldiponi.blogspot.fi

Viimeisenä - mutta ei vähäisimpänä uutisia Amateur Tourilta: Nella ja Goldi olivat 80cm Amateur Tourin totaalin neljänsiä sijoittuen torstaina toisiksi ja perjantaina kahdeksansiksi! Upeaa tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti