maanantai 11. elokuuta 2014

Kansallinen poninäyttely, Vermo 10.08.2014

Tähän astisen elämäni yksi parhaita päiviä. Ehdottomasti.

Harvat asiat saavat minut näin onnelliseksi. Päivää ei voi kuvailla millään muulla sanalla kuin onnistuminen, onnistuminen pelkästään sunnuntaina ja onnistuminen poninomistajana. Olen aina jotenkin kyseenalaistanut itseäni omistajana, osaanko tehdä asiat oikein ja saanko kuitenkaan vietyä ponia eteenpäin.

Nyt voin kuitenkin sanoa tehneeni hyvää työtä, tuomarin sanojen mukaan. Saimme paljon kehuja niin tuomarilta kuin muiltakin nyffien omistajilta, ja mikä parasta Goldi oli tuomarin mielestä kauniimpi kuin neljä luokkakaveriaan, ja se oli näin ollen luokkavoittaja. Parannus oli huima verraten viime vuoteen, jolloin olimme neljänsiä.

Olin niin onnellinen vastaanottaessani ruusuketta, että olin purskahtaa itkuun. Tänään ilmoitin Goldin kantakirjaukseen Savijärvelle 29.9., sillä Vermosta sain vahvistuksen sille että poni on nyt siinä kunnossa että sen kehtaa kantakirjata.







Postauksessa esiintyvistä upeista kuvista suuri kiitos Kiia Kuokka (http://tunturiharakka.net) ja kiitokset Danielalle, Kiialle sekä vaarille korvaamattomasta avusta sunnuntaina. En varmasti ole helpoin ihminen kun jännittää, mutta kukapa meistä olisi?

19 kommenttia

  1. Upeaa, onnittelut hienon ponin omistajalle! =)

    VastaaPoista
  2. u p e a kuva tuo eka pääkuva!!

    onnea menestyksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat tuota ensimmäistä vaakakuvaa, niin se on näistä myös oma lemppari :) toki muutkin aivan älyttömän upeita!

      Paljon kiitoksia!

      Poista
  3. VAU miten upea Goldi on <3 saat olla todella ylpeä itestäsi sekä ponista!

    VastaaPoista
  4. Wauu ! Onnittelut ! Sulla on tosi magee poni ja oot sen kans tosi hyvää työtä tehny! Wauwauwau !! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä sinä ja hieno poni! Toivottavasti kantakirjauskin sujuu yhtä voitokkaasti :). Mun piti alunperin omakin tuoda sinne mutta se on vielä siinä kunnossa että pakko skipata ens vuoteen, byääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Toivotaan, toki kantakirjauksessa syynätään tarkemmin jalka-asennot, hampaat ym.
      Parempi tosiaan kantakirjata sitten kun tuntuu aika oikealta, Fifikin on jo nyt hieno mutta uskon sen olevan tuplasti hienompi vuoden kuluttua :) varsinkin kun teillä on pakollinen käyttökoe, meillä käyttökoe on vapaaehtoinen ja suoritettuna ei vaikuta kantakirjauksen tulokseen lainkaan.

      Poista
  6. Vau!! Paljonpaljon onnea, Goldi on upea! Ja todella hyvässä kunnossa, maha näköjään pienentynyt? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maha on pienentynyt kyllä, näyttää tällä hetkellä siltä miltä kuuluisikin :D paljon kiitoksia, se yllätti kyllä kaikki!

      Poista
  7. Erittäin hienoja kuvia, vau! Onnea menestyksestä :)

    VastaaPoista
  8. Onnea! Goldi onkin todella nätti hevonen :)

    VastaaPoista
  9. Paljon Onnea, sulla on käsissäsi kimpale kultaa! Saat olla todella ylpeä Goldista ja työstä, mitä olet sen kanssa tehnyt. Minua on ahdistanut vähän se, mitä olet viimeaikoina kirjoittanut, se ettei Goldi ole tarpeeksi hyvä tai et itse ole tarpeeksi hyvin toiminut sen kanssa. Aivan varmasti olet, tämmöisiä tuloksia ei muuten synny! Ja Goldi on oikeasti upea. Olette täydellinen ja sopusuhtainen pari! Toivottavasti et ikinä luovu tästä ihanuudesta. Goldin veroista toista olisi tilalle vaikea löytää.

    VastaaPoista
  10. Onko poni myynnissä tai ollut jossain kohtaa myynnissä? Tai sitten on ihan samanlainen poni myynnissä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole myynnissä eikä ole ollutkaan. Ihan samannäköinen tosin on myynnissä, ainakin minulle on kaverit linkitelleet ja sanoneet että piru kun on yhdennäköisyyttä! :)

      Poista